Tournee

Heb ik al verteld hoe heerlijk het is om op tournee te zijn? In onze tourbus, die van buiten goed te herkennen is, rijdt Jantine ons naar alle hoeken van Nederland. Van Assen tot Maastricht, van Leeuwarden tot Terneuzen. Kilometers vol gezelligheid, verhalen en dutjes op weg naar het theater. Aankomen op prachtige plekken en indrukwekkende zalen en de gangen met de artiestenkleedkamers. De lieve hosts die zo goed voor ons zorgen en ons vaak verrassen met regionale lekkernijen. Cast en crew die als familie voelen, waarmee je giert van de lach maar die ook weet als jij je ergens zorgen over maakt of als je buikpijn hebt. Allemaal werk je keihard voor hetzelfde doel; de mensen in de zaal een onvergetelijk leuke avond bezorgen. Dat moment vlak voordat het zaallicht dooft en de stemmen verstommen en de voorstelling begint. Dat moment wanneer de eerste lach valt en wanneer die uitmondt in lachsalvo’s door de hele zaal. Het is magie, pure magie. Vaak nog even het publiek ontmoeten in de foyer, de leuke reacties en blije gezichten. Publiek uit Den Helder of Emmen, uit Rotterdam of Apeldoorn… Ik ga de komende maanden nog ontzettend genieten van onze overval tournee (en hoop dat er nog heel veel tournees op mogen volgen)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *